Дмитро Барнаш продовжує вивчати проблеми міста • Новини

08.05.2014 | Переглядів: 1525

Виконуючий обов’язки міського голови Дмитро Барнаш продовжує вивчати проблеми міста. 7 травня посадовець зустрівся із студентським та трудовим колективом прилуцького медичного училища. Секретар міської ради коротко увів присутніх в курс подій, які відбуваються в державі, у Прилуках зокрема. Детально зупинився на фінансовій стороні питання.

Опісля перейшли до діалогу. Однією з найболючіших для прилуцького медичного училища здавна була і залишається проблема відсутності гуртожитку. Це єдиний вищий навчальний заклад у місті, де більше половини студентів змушена винаймати квартири чи кімнати. Сплачуючи від трьохсот до п’ятисот гривень на місяць за ліжко. Будівництво гуртожитку - проект дороговартісний, але цілком можливий зазначив Дмитро Барнаш. Вихід виконуючий обов’язки міського голови бачить один – залучити до соціально-важливого проекту міжнародні фонди.

Від питань внутрішніх перейшли до загальноміських. Студентсько-викладацький колектив медиків цікавило як буде облаштовано місце, де раніше стояв пам’ятник Леніну, чи будуть чистить міський пляж. Питали про долю недобудованої районної лікарні, приміщення старого кінотеатру. Не обійшлось і без традиційного питання про басейн.

Звертаючись до молоді, Дмитро Барнаш зазначив, студенти-медики повинні бути більш активними, не стояти осторонь культурного життя міста і якомога у більшій кількості підключатися до роботи молодіжної ради.

Насамкінець виконуючий обов’язки міського голови закликав студентів утримуватись від проплачених акцій на користь тієї чи іншої політичної сили, тим самим убезпечити себе від участі в усілякого роду провокаціях і залишатись патріотами.

 


Коментарі

Ви повинні авторизуватися на сайті для того, щоб залишати коментарі!

Оберіть соціальну мережу для авторизації:

Останні новини

21.10.2015
У 12 школі встановили енергозаощаджувальні вікна
Відеорепортаж
Детальніше
21.10.2015
Реконструкція стадіону
Ініціативу міського голови Дмитра Барнаша перетворити стадіон «СУПУТНИК» на всенародний об’єкт відбудови уже підтримали десятки небайдужих!  Детальніше
21.10.2015
Вулицю Костянтинівську відремонтували
Відеорепортаж  Детальніше
21.10.2015
Дмитро Барнаш започаткував модернізацію харчоблоків шкіл і садків
Відеорепортаж Детальніше
21.10.2015
На вул. Київській встановили "лежачих поліцейських"
Відеорепортаж
Детальніше
Всі новини

Наші опитування

Як ви попали на мій сайт?







Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті