Віче МБК 11 травня • Новини

12.05.2014 | Переглядів: 1283

Тема народного віче, що відбулося в Прилуках 11 травня – як зберегти мир і спокій та стабільність у нашому місті. Як зазначив головуючий, виконувач обов’язків прилуцького міського голови Дмитро Барнаш, кожен прилучанин повинен зараз бути особливо відповідальним, щоб не допустити проявів сепаратизму, які неминуче ведуть до розколу суспільства. Завдячуючи повноцінному залученню до збереження правопорядку 9 травня усіх силовиків, народної самооборони, козацької варти, афганців, місто обійшлося без ексцесів.

Про проведену роботу із охорони порядку в місті звітував і голова народної самооборони Олександр Роговий. Також у ході проведення віче торкнулися і інших важливих для прилучан тем. Зокрема, теми пільгових пасажирських перевезень. Нагадаємо, минулого тижня ситуація мало не стала критичною, але наразі є певні зрушення.

Не оминули і тему ремонту доріг Прилук. Підрядник залишається той самий, що і минулоряч. Він же виконуватиме і гарантійний ремонт.

Щодо поїздки на марш справедливість, організовану депутатом прилуцької міської ради Дмитром Пахомовим, слово мали прокурор і виконуючий обов’язки начальника міліції. Сам обранець громади Прилук на віче, не зважаючи на запрошення, не з’явився.

Новий прокурор прилуцької міжрайонної прокуратури закликав мешканців міста і району одразу реагувати на правопорушення будь-якого рангу і повідомляти про їх вчинення відповідні органи. Цим самим ви забезпечуєте збереження спокою та стабільності, наголосив він.

Як виявилося, першотравнева історія з поїздкою до Києва мала продовження.

Богдан Івахненко — це саме той хлопчина, який був підсадною качкою в автобусі. Зараз він знаходиться у чернігівській лікарні.

Перед присутніми виступив і голова прилуцької районної державної адміністрації Іван Тютюнник. Він зазначив — у районі урочистості з нагоди Дня Перемоги теж пройшли спокійно.

Економічні труднощі переживає зараз і район, але чимало наболілих питань жителів прилуччини неможливо вирішити негайно через скорочення повноважень районної адміністрації.

І Барнаш, і Тютюнник запросили всіх на Миколин ярмарок, який відбудеться цими вихідними у Прилуках. Район гарантує якісні і недорогі продукти місцевого виробника, з подальшим планом створення соціальних магазинів для соціально незахищених верств населення. Також Іван Тютюнник дав відповіді на запитання прилучан в межах своєї компетенції як голови районної адміністрації.

 

 


Коментарі

Ви повинні авторизуватися на сайті для того, щоб залишати коментарі!

Оберіть соціальну мережу для авторизації:

Останні новини

21.10.2015
У 12 школі встановили енергозаощаджувальні вікна
Відеорепортаж
Детальніше
21.10.2015
Реконструкція стадіону
Ініціативу міського голови Дмитра Барнаша перетворити стадіон «СУПУТНИК» на всенародний об’єкт відбудови уже підтримали десятки небайдужих!  Детальніше
21.10.2015
Вулицю Костянтинівську відремонтували
Відеорепортаж  Детальніше
21.10.2015
Дмитро Барнаш започаткував модернізацію харчоблоків шкіл і садків
Відеорепортаж Детальніше
21.10.2015
На вул. Київській встановили "лежачих поліцейських"
Відеорепортаж
Детальніше
Всі новини

Наші опитування

Як ви попали на мій сайт?







Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті