17-18 травня Миколин ярмарок в Прилуках! • Новини

15.05.2014 | Переглядів: 1886
17-18 травня Миколин ярмарок в Прилуках!

Шановні прилучани та гості міста, завітайте на Миколин ярмарок!

В цьому році за ініціативи в.о. міського голови Дмитра Барнаша відбудеться Миколин ярмарок в нашому місті. Цей ярмарок був започаткований меценатом та Почесним громадянином Прилук Юрієм Коптєвим. Миколин ярмарок вперше був проведений з нагоди дня народження нашого відомого земляка, талановитого актора Миколи Яковченка 16 травня 2008 року в день відкриття Театральної площі. Відтоді Миколин ярмарок час від часу проводився, але так і не став щорічною традицією.

Головна мета Миколиного ярмарку у Прилуках — це подарувати людям бодай трохи радості, дати можливість розвіятися та відпочити від буденної зайнятості та провести час разом всією сім’єю.

Як і зазвичай ярмарок проходитиме в центрі міста. Театралізоване відкриття Миколиного ярмарку відбудеться 17 травня о 10 годині, на перехресті вулиць Київської та Незалежності. Під ярмарок будуть відведені вулиці Київська, Юрія Коптєва, Миколаївська, Вокзальна та Костянтинівська. Також будуть задіяні Центральна площа, Театральна площа, площа Іоасафа Бєлгородського, Соборна площа, Алея Любові Забашти, на яких будуть проводитись концерти, конкурси, розваги.

Міські ярмарки — це гарна давня традиція європейських країн. То ж проведення ярмарку в Прилуках створює ще більш позитивний імідж нашому місту.


Коментарі

Ви повинні авторизуватися на сайті для того, щоб залишати коментарі!

Оберіть соціальну мережу для авторизації:

Останні новини

21.10.2015
У 12 школі встановили енергозаощаджувальні вікна
Відеорепортаж
Детальніше
21.10.2015
Реконструкція стадіону
Ініціативу міського голови Дмитра Барнаша перетворити стадіон «СУПУТНИК» на всенародний об’єкт відбудови уже підтримали десятки небайдужих!  Детальніше
21.10.2015
Вулицю Костянтинівську відремонтували
Відеорепортаж  Детальніше
21.10.2015
Дмитро Барнаш започаткував модернізацію харчоблоків шкіл і садків
Відеорепортаж Детальніше
21.10.2015
На вул. Київській встановили "лежачих поліцейських"
Відеорепортаж
Детальніше
Всі новини

Наші опитування

Як ви попали на мій сайт?







Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті