Про реформування житлово-комунального господарства • Новини

18.12.2014 | Переглядів: 2011
Про реформування житлово-комунального господарства

ДОРОГІ ПРИЛУЧАНИ!

Розв’язання та вирішення надзвичайно важливих і гострих проблем нашого міста – це щоденний мій клопіт. Вимоги сьогодення ставлять переді мною непрості завдання, які під силу виконати тільки за підтримки громади – кожного з вас. Єдиним бажанням і завданням на посаді міського голови, яку ви мені довірили, є забезпечення соціальної та економічної стабільності в місті, створення комфортних умов для проживання. Це можна реалізувати, тільки змінивши старі підходи на нові, тільки шляхом проведення реформ. Більшість людей так влаштовані, що з недовірою сприймають зміни. Інколи це правильно. Здорова й конструктивна критика тільки вибудовує правильний шлях. Моя мета – намагатися врахувати інтереси кожної людини, яка живе в нашому місті. Глибоко переконаний, що тільки у співпраці та порозумінні можна досягнути позитивного результату.

Реформування житлово-комунального господарства – одна з найактуальніших проблем, оскільки стосується інтересів кожного з нас. Добре, що питання реформування КП «Прилукижитлобуд» набуло активного обговорення серед прилучан. Для мене як посадовця й ініціатора змін дуже важливо залучити широке коло громадськості до цієї справи. Моє бачення реформування підприємства полягає в ефективному управлінні, створенні єдиного зручного розрахункового центру, прозорому формуванні тарифів, наданні якісних послуг. Усі мешканці мають право на управління спільним майном, а посадовці мусять забезпечити реалізацію цих прав шляхом публічності та відкритості всіх процесів, які відбуваються на підприємстві.

Я особисто наполягаю на тому, щоб усі керівники комунальних підприємств постійно висвітлювали свою роботу в засобах масової інформації, звітували перед користувачами послуг та перед громадою, яка є фактичним власником комунального майна. Для цього мною підготовлені відповідні доручення про створення сайтів підприємств, де постійно буде оприлюднюватись інформація про роботу з надання послуг, графіки виконання робіт, штати підприємств, фінансово-господарські звіти.

Для широкого та об’єктивного вивчення цього надважливого для всієї громади питання запрошую всіх бажаючих громадян узяти участь у конструктивному обговоренні напрямів реформування житлово-комунального господарства міста. Прошу долучитися до відкритого обговорення особливо депутатів, громадський актив, ініціативні групи, голів ОСББ, будинкових голів і всіх небайдужих, чиї знання, досвід і бачення дозволять зробити з Прилук комфортне, зручне, красиве місто.

Одним із варіантів організації такої роботи може бути створення громадської наглядової ради при КП «Прилукижитлобуд». Це дасть змогу забезпечити врахування думки мешканців при ухваленні ключових рішень керівництвом КП, при проведенні конкурсів на визначення виконавця надання житлово-комунальних послуг, при обговоренні питання благоустрою територій і, як наслідок, підвищити якість послуг. Особлива роль у цьому процесі, звичайно ж, відводиться депутатам – тим, кому люди довірили представляти свої інтереси.

На перших етапах контактними особами для координації цієї роботи будуть начальник управління житлово-комунального господарства міської ради Олег Сергійович Созінов (7-13-67) та посадовці управління (7-10-88).

Маю глибоку надію на порозуміння та плідну співпрацю.

Щиро ваш,
міський голова Дмитро Барнаш


Коментарі

Ви повинні авторизуватися на сайті для того, щоб залишати коментарі!

Оберіть соціальну мережу для авторизації:

Останні новини

21.10.2015
У 12 школі встановили енергозаощаджувальні вікна
Відеорепортаж
Детальніше
21.10.2015
Реконструкція стадіону
Ініціативу міського голови Дмитра Барнаша перетворити стадіон «СУПУТНИК» на всенародний об’єкт відбудови уже підтримали десятки небайдужих!  Детальніше
21.10.2015
Вулицю Костянтинівську відремонтували
Відеорепортаж  Детальніше
21.10.2015
Дмитро Барнаш започаткував модернізацію харчоблоків шкіл і садків
Відеорепортаж Детальніше
21.10.2015
На вул. Київській встановили "лежачих поліцейських"
Відеорепортаж
Детальніше
Всі новини

Наші опитування

Як ви попали на мій сайт?







Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті