Віче Прилуки МБК 04.05.2014 • Новини

05.05.2014 | Переглядів: 1619

На народному віче, яке відбулося 4 травня, виконуючий обов’язки прилуцького міського голови Дмитро Барнаш ознайомив присутніх з тим, як виконуються побажання мешканців, сформовані у доручення на попередньому віче. Зокрема, радник на громадських засадах Надія Єременко докладно розповіла, як у прилуках працює захист прав споживачів. Механізм недосконалий – прилучани наводили приклади, коли організація не може врегулювати стосунки між незадоволеним споживачем та недобросовісним продавцем. Доносити до жителів міста інформацію про порушення прав споживачів вирішили шляхом друку інформаційних бюлетенів, додатків до місцевих газет, в яких прилучани зможуть залишати свої відгуки про товари, послуги та обслуговування у місті. Серед виконаних доручень, продовжив Дмитро Барнаш, і встановлення контейнерів для сміття на розі Костянтинівської-Котляревського, прибирання території водоканалу. На адресу керівництва надіслано листа і стосовно питання соціального захисту населення.

Доопрацювання вимагають доручення щодо активізації роботи дільничних міліціонерів у плані забезпечення дотримання мешканцями мікрорайонів чистоти на вулицях та прибирання території парку біля колишнього нафтовика. Вирішено визначитися з датою та провести там великий загальноміський суботник. На порядку денному народного віче – виступ голови прилуцької народної ради Олександра Рогового. Мова йшла про першотравневу поїздку з прилук до Києва за участю дітей на так званий марш справедливість. Народна самооборона та козацька варта користуючись правом забезпечення громадського порядку, перевірила салон автобуса, але завадити його руху у громадських організацій прав немає.

Учасники народного віче підтримали рішення запросити на наступне зібрання 11 травня Дмитра Пахомова, Павла Чернікова та навіть Миколу Рудьковського з тим щоб, вони дали роз’яснення - чи був дозвіл батьків на перевезення дітей, чи були вони застраховані, чи був у салоні медичний працівник. Виконуючий обов’язки міського голови Дмитро Барнаш також наголосив, що будуть написані заяви до міліції та органів прокуратури з метою отримання правової оцінки дій організаторів поїздки. До представника міліції – начальника штабу прилуцького міськвідділу прилучани поставили важливе для себе питання – на чиєму боці буде міліція у випадку виникнення ситуації, схожої на одеську, коли з-за спин правоохоронців стріляли проросійські сепаратисти.

Допомоги у влади попросила народна самооборона – хлопцям не вистачає касок, засобів захисту. Наступне віче вирішили провести наступної неділі 11 травня.


Коментарі

Ви повинні авторизуватися на сайті для того, щоб залишати коментарі!

Оберіть соціальну мережу для авторизації:

Останні новини

21.10.2015
У 12 школі встановили енергозаощаджувальні вікна
Відеорепортаж
Детальніше
21.10.2015
Реконструкція стадіону
Ініціативу міського голови Дмитра Барнаша перетворити стадіон «СУПУТНИК» на всенародний об’єкт відбудови уже підтримали десятки небайдужих!  Детальніше
21.10.2015
Вулицю Костянтинівську відремонтували
Відеорепортаж  Детальніше
21.10.2015
Дмитро Барнаш започаткував модернізацію харчоблоків шкіл і садків
Відеорепортаж Детальніше
21.10.2015
На вул. Київській встановили "лежачих поліцейських"
Відеорепортаж
Детальніше
Всі новини

Наші опитування

Як ви попали на мій сайт?







Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті